Konkurs kan skabe flere problemer med det end man kunne forvente… især hvis ikke du er helt sikker på, hvad konkurs er. Heldigvis er der en bred vifte af online-ressourcer, der kan ikke kun uddanne dig om den ins og outs af konkurs, men kan også hjælpe dig med din ansøgning eller hjælpe dig med at finde et alternativ til at indgive konkursbegæring.

Selvfølgelig, emnet for konkurs er temmelig bred og kan ikke være helt dækket af begrænset anvendelsesområdet for denne artikel. I stedet, denne artikel er blot ment punkt vejen til yderligere oplysninger og eventuelt hjælpe med at besvare nogle spørgsmål, du måtte have om konkurs.

Hvis du har spørgsmål, ikke kan besvares med oplysningerne her, bør du konsultere en advokat eller konkurs specialist i dit område for at sikre, at du har de bedste oplysninger, der vedrører dig og din personlige situation.

Konkurs er

Konkurs er en lovlig ansøgning, gør påstanden om, at du står i gæld til det punkt, at du ikke kan rimelighed inddrive uden hjælp fra domstolene. Når du filen til konkurs, en domstol udpeget repræsentant vil gå gennem din gæld og anbefaler Domstolen, at nogle af gæld er afladet (hvilket betyder, at de er lovligt undskyldt og ikke længere nødt til at betale), og anden gæld kan reduceres.

Denne repræsentant vil derefter arbejde med dig og dine kreditorer til at oprette en tilbagebetaling plan, som vil blive overvåget af retssystemet; i de fleste tilfælde trækkes beløbet skal tilbagebetales automatisk fra din løn check før du endda få en chance for at se penge. Disse fradrag vil fortsætte indtil den resterende gæld er betalt ud, efter hvilket tidspunkt konkurs, selv er afladet.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle støtteberettigede gæld vil være udledes, og at ikke alle typer af gæld er berettiget til decharge. Retten vil normalt kun decharge disse fordringer, at det er indlysende, at du ikke kunne betale, og enhver ejendom, du har, som er under lien er tilbøjelige til at blive solgt som en del af konkurs proces. Udpeget af retten gæld som barn støtte og underholdsbidrag betalinger er aldrig afladet, og stadig skal betales efter konkurs.

At finde konkurs oplysninger Online

For at finde yderligere oplysninger om konkurs og konkurs specialister online, skal du bruge din foretrukne søgemaskine og gøre en søgning på de juridiske og tekniske aspekter af indgive konkursbegæring i det område hvor du bor. Du kan også bruge online telefonbøger til at søge efter eksperter i dit område, eller advokatfirmaer, der specialiserer sig i konkurssager.

Du kan også kigge efter fora dedikeret til dem, der har været igennem en konkurs i dit område, for at få mere af en “første hånd” kig på hvad konkurs er ligesom. Dette vil gøre det muligt for dig at forberede dig til nogle af de mere vanskelige aspekter af arkivering konkurs og tilbagebetalingsperioden bagefter.

Konkurs alternativer Online

Ligesom du kan finde oplysninger om konkurs online, skal du også kunne finde information om konkurs alternativer. Dette kan omfatte forbruger kredit rådgivning, agenturer og andre relaterede tjenester, tips til selvregulering og gældslettelse, og eventuelt oplysninger om lavt forrentede gæld konsolidering lån ved hjælp af friværdi eller andre værdifulde sikkerhedsstillelse.

Du skal holde i tankerne, men at der er en række svindel lavet for at bytte om dem, der er ned på deres held finansielt. Gøre din forskning på enhver konkurs alternativer, som du finder til at holde fra at blive en svig statistik.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: