Vi lever i et samfund, hvor det forventes, at både mor og far har fuldtidsjob. Ved siden af jobbet bør du selvfølgelig løbetræne og gå i fitnesscenter. På samme måde skal ungerne naturligvis dyrke fritidsaktiviteter. Og hunden kræver lange gåture. I en travl hverdag drømmer de fleste derfor om et ekstra sæt hænder.

Spring over hvor gærdet er lavest

Der er sket en stigning i antallet af mennesker ramt af stress. Det siger noget om, at vores hverdag ikke er optimalt skruet sammen. Vi har for meget om ørerne og for høje forventninger til os selv og hinanden.

De mange travle danske ville have godt af at skrue ned for perfektionismen. Dette er naturligvis lettere sagt end gjort. Hvor starter man? Jo, i første omgang kan det være en god idé at vælge nemme løsninger i hverdagen.

Der er ingen skam i at springe over, hvor gærdet er lavest. Det gælder f.eks. i forhold til madlavningen. Du behøver ikke lave alt fra bunden. Med måltidskasser sparer du tid og energi på indkøb og madlavning – se mere ved at klikke her. Så bliver der ekstra tid til det, der er mere vigtigt for dig!