Energibesparelser er samfundsmæssige behov:

Den menneskelige fremskridt gennem tiderne er at smide udfordringerne for at gemme karakter fra de skadelige virkninger af ukontrolleret vækst. Global opvarmning, forurening af miljøet, lysforurening, over belysningsstyrken, osv. er blevet signaler af den forestående fare i tider forude til naturen og menneskelivet. Energibesparelser er opstået som et større område af fokus i retning af naturområderne.

Anerkender dette behov og ansvar Kakatiya energisystemer har været banebrydende i udviklingen effektiv belysning kontrol løsninger, som bidrager til energibesparelser i alle områder af udendørs belysning. Kakatiya energisystemer tilbyder løsninger til automatisk afbrydelse og automatisk nedtoning af udendørs lamper at opfylde formålet strømbesparelser og undgå alle wastages involveret i brugen af udendørs belysning.

Energibesparende potentiale i udendørs belysning:

Udendørs belysning består af forskellige Belysningsinstallationer som gadebelysning, hamstring belysning, glød tegn belysning, lyskasse belysning, arkitektonisk belysning, jord-scape belysning, front tændt bestyrelsen belysning, bagbelyst bestyrelsen belysning, park belysning, område belysning, værftet belysning, campus belysning osv. Energi wastages på alle disse områder er primært forårsaget på grund af fejl i manuel skifte eller anvendelse af teknologier, der ikke er raffineret. Belysningsstyrken er en anden form for energispild, der skal undgås gennem ordentlig automation.

De potentielle besparelser gennem automatisering varierer blandt forskellige applikationer og energibesparelser vil være størst hvis vi effektivt kan erstatte manuelle skift i områder præget af adgangsproblemer eller ineffektivitet. Eksemplerne omfatter fjerntliggende områder eller offentlig belysning. Energi wastages i disse områder på grund af sent Skift OFF eller tidligt skifte ON kunne endda op til et par timer hver dag. Dette giver en mulighed for strømbesparelse ved at vedtage automatiske Skift systemer at sikre objektivitet i skifter.

Et andet eksempel for energibesparelser er at vælge en del nat drift af visse belysningssystemer som skiltning, hamstring, værftet belysning osv. der behøver ikke være tændt ON hele natten. Et andet større område tilbyder intensiv energibesparelser er at reducere lysforurening i udendørs områder ved at vælge sent om aftenen dæmpning.

Vi har løsninger for alle ovenstående behov og se produktside for detaljer.

Generel info om energibesparelser

Energibesparelser er praksis af faldende mængde af energi brugt, mens et lignende resultat. Denne praksis kan resultere i forøgelse af finansiel kapital, miljømæssig værdi, nationale sikkerhed, personlige og menneskelige komfort. Enkeltpersoner og organisationer, der er direkte forbrugere af energi kan ønsker at spare energi for at reducere energiomkostninger og fremme økonomiske, politiske og miljømæssige bæredygtighed. Industrielle og kommercielle brugere måske ønsker at øge effektiviteten og dermed maksimere profit.

På en større skala er energibesparelse et vigtigt element i energipolitikken. I almindelighed, energibesparelser reducerer energiforbruget og efterspørgslen efter energi pr. indbygger, og dermed kompenserer for vækst i energiforsyning nødvendige for at holde trit med befolkningstilvæksten. Dette reducerer stigningen i udgifter til energi, og kan reducere behovet for nye kraftværker og energiimport. Den reducerede energiefterspørgsel kan give mere fleksibilitet til at vælge de mest foretrukne metoder til energiproduktion.

Ved at reducere emissionerne, energibesparelser er en vigtig del af mindske klimaændringerne. Energibesparelser letter udskiftning af ikke-fornyelige ressourcer med vedvarende energi. Energibesparelser er ofte den mest økonomiske løsning ved energimangel, og er et mere miljøvenligt alternativ til øget energiproduktion.

Belysning omfatter både kunstige lyskilder som lamper og naturlige belysning af interiør fra dagslys. Belysning udgør en større komponent af energiforbrug, tegner sig for en betydelig del af alle energi, der forbruges verden over. Kunstig belysning, der er fastsat i dag af elektrisk lys, men tidligere af gas belysning, stearinlys eller olielamper. Korrekt belysning kan forbedre opgave ydeevne eller æstetik, mens der kan være energispild og sundhedsskadelige virkninger af belysning. Indendørs belysning er en form for stativ eller indretning, og en vigtig del af indretningen. Belysning kan også være en iboende del af landskabspleje.

Kunstig belysning bruger en betydelig del af alle elektriske energi, der forbruges verden over. I hjem og kontorer fra 20 til 50 procent af den samlede energi, der forbruges skyldes belysning (Hawkin, 2000). Vigtigst for nogle bygninger over 90 procent af belysning energiforbruget kan være en unødvendig udgift gennem overdreven belysning (Hawken, 2000). Dermed belysning udgør et afgørende element i brugen af energi i dag, især i store kontorbygninger hvor der er mange alternativer til energi udnyttelse i belysning. Der er flere strategier kan minimere energibehov i enhver bygning:

-Specifikationen af belysning krav for hver givet brug område.

* Design tid af dagen brug, der ikke forbruger unødvendig energi.

* Valg af armatur og lampe der afspejler bedst tilgængelig teknologi til energibesparelser.

* Uddannelse af bygge beboerne at udnytte belysningsudstyr mest effektivt.

* Vedligeholdelse af belysningssystemer at minimere energispild.

Den kommercielle sektor består af detailbutikker, kontorer (business og regeringen), restauranter, skoler og andre arbejdspladser. Energi i denne sektor har de samme grundlæggende endelige anvendelsesformål som boligsektoren, i lidt forskellige proportioner. Plads condition er igen det største forbrug område, men det udgør kun omkring 30% af energiforbruget i kommercielle bygninger. Belysning, spiller på 25%, en langt større rolle end det gør i boligsektoren. [5] belysning er også generelt de mest uøkonomiske komponent af kommerciel brug. En række case-studier viser, at mere effektiv belysning og afskaffelse af over belysning kan reducere belysning energi ved ca halvtreds procent i mange kommercielle bygninger.

Kommercielle bygninger kunne højlig forhøje energieffektivitet ved gennemtænkte design, med dagens bygningsmassen meget dårlige eksempler på potentialet i systematisk energi effektive design kommercielle bygninger har ofte professionel ledelse, der gør det muligt centraliseret styring og koordinering af energi bevarelse efforts.controlled bygning automatiseringssystem garanterer energieffektivitet.

De seneste fremskridt omfatter brug af occupancy sensorer til at slukke lys når rum er ubesatte og fotosensor til dim eller slukke elektrisk belysning, når naturligt lys er tilgængelige. I luftkonditioneringsanlæg, samlede udstyr effektivitet er steget som energi koder og forbrugeroplysning er begyndt at understrege året rundt præstationer snarere end bare effektivitet ratings ved maksimal effekt. Controllere, der automatisk varierer hastigheder på fans, pumper og kompressorer har radikalt forbedret dellast ydeevne af disse enheder. For rum eller opvarmning af brugsvand, forbruge elektriske varmepumper omtrent halvdelen den energi, der kræves af elektriske modstand opvarmning. Naturgas varme effektivitet er blevet forbedret gennem anvendelse af kondenserende ovne og kedler, som vanddamp i røgen afkøles til flydende form før det er afladet, så varmen af kondensvand skal anvendes.

En bred oversigt over BUSINESS: Kakatiya energi systemer privat begrænset (KESPL) udvikler, fremstiller og distribuerer belysning kontrolelementer i Indien og Mellemøsten. Disse er baseret på elektroniske hardware og software med formålet at give twin funktioner automatisk skift og automatisk nedtoning af udendørs lamper. KESPL ønsker at være en global aktør i dette segment i den nærmeste fremtid baseret på sin patenterede produkter. Virksomheden har allerede gennemført design af et nyt koncept baseret produktsortiment og bevist produkter i de faktiske markforhold for deres funktion og robusthed. Virksomheden har frosset designene og har konsolideret produktionsprocesser og kvalitetskontrolsystemer. Holde i betragtning de globale muligheder ønsker virksomheden at gennemføre vækst fase projektet nu på en investering på Rs. 1650 lakhs.

VIRKSOMHEDENS historie: KESPL indarbejdet i 1999 har taget sig opgaven med udvikling af belysning styringer til energibesparelser. Virksomheden har med succes udviklet produkter og har udviklet mange kunder, herunder OEM brugere som BAJAJ ELECTRICALS LTD, CROMPTON grever LTD. Det har også modtaget produktet accept fra PHILIPS ELECTRONICS INDIA Ltd og C & S GEWISS INDIA Pvt Ltd mange forhandlere og slutbrugere i landet. Virksomheden har modtaget en pris fra FAPCCI under kategorien “Bedste nye produkt kommercialiseret af et SSI for første gang fra staten Andhra Pradesh”. KESPL har modtaget patentrettigheder under titlen “en anordning til automatisk OMSKIFTNING og/eller NEDTONING af lamper på en PREDETREMINED omgivende lys: vide den indiske PATENT antallet 198710 ydes på 6th April 2006. Virksomheden har allerede opnået registrering af produktets design vide Design No. 179810 og selskabet har også fået varemærkeregistrering for produktnavnet natur SWITCH vide Trade Mark No. 1322680 i klasse 12.

PRODUKT Resumé: Produktets natur skifte og dens varianter er automatisk tænd og Skift OFF alle kategorier af udendørs lamper som gadelygter, luftfart obstruktion lampe monteret på tårne, bagbelyst glød tegn belysning, Front tændt hamstring lys, offentlig belysning som parker, monumentale belysning, facade belysning, fabrikken campus belysning, stien måde belysningssystemer osv.

PRODUKTUDBUD: Kakatiya energi systemer Private Limited har tilbudt natur skifte interval for at imødekomme denne seriøse behov som en meget avanceret hybrid løsning baseret på et topmoderne infrarød sensing og micro-controller baserede forarbejdning og beskyttende enhed for den fulde tilfredshed bruger segmenterne. De automatiske Skift produkter kan spare ca. 10-15% af energi i udendørs belysning ved at sikre en objektiv skifte.

KESPL har også fornemmet et alvorligt behov blandt mange brugere for sent om aftenen nedtoning af høj intensitet decharge (HID) lamper til intensiveret energibesparelser og produkt MAGIC BOX blev tilbudt som en robust løsning til at opfylde behovene hos mange offentlige organer for sent om aftenen dæmpning af HID lamper ved hjælp af begrebet datakommunikationsenheder dæmpning. Dæmp produktet kan spare omkring 20-25% af energi i HID belysning ved at sikre sent om aftenen dæmpning. Dette er i harmoni med forventningerne for mange brugerorganisationer. Produktet blev testet og godkendt til OEM brug af de store belysning selskaber i Indien. Virksomhedens produkter til switching og dæmpning er universelle til brug hvor som helst i verden.

ENTYDIGHED af produkter: Produkterne, der er baseret på unikke koncepter af infrarød sensing og varighed baseret timing til at tilbyde en helhedsorienteret og et robust produkt til feltet. Virksomhedens produkt leveres med en IP65 rated kabinet og de tilbyder en hybrid drift af en sensor baseret skifte og en mulighed for løbetid baseret timing for bekvemmelighed og lethed af brugeren. Produktsortiment for automatisk skift er egnet til en lang række udendørs lamper og tilbyde en bruger valgbar mulighed for del nat eller fuld nat drift. De tilbyder også beskyttende funktioner som automatisk over spænding forstand, tur og auto reset. Produkterne kommer med alle de nødvendige hukommelse tilbage op bruger et genopladeligt batteri til en uafbrudt tjeneste i år. Produkterne var designet holder i behovet for at tilbyde en universel produkt gyldig til brug hvor som helst i verden. Produkterne er designet til at være meget omkostningseffektiv for deres funktion og de er ganske kompakt og er baseret på den nyeste teknologi i form af kabinet / indre behandling ved hjælp af en digital microcontroller.