En franchise er en licens til at bruge et varemærke mod betaling af gebyrer eller afgifter og indebærer nogle materiel bistand fra varemærkeindehaveren. Den typiske business franchise giver franchisetageren med en komplet operativsystem, der omfatter alle systemer, teknikker, fremgangsmåder og undertiden udstyr, som franchisetageren har brug for at få og køre og fortsætte løb. Franchisegiveren giver normalt, også en marketing program og andre supporttjenester.

Franchise virksomheder tegner sig for omkring en tredjedel af samlede detailsalg i de Forenede Stater, 10% af alle fuldtids virksomheder med medarbejdere og franchise giver beskæftigelse til over 7 millioner amerikanere. Den gennemsnitlige investering, før fast ejendom udgifter i over 75% af franchise, er mindre end $250.000. Alene af denne grund er franchise tiltrækkende for mange iværksættere.

Der er et par franchise, der er nye, up-and-coming og er varmt i franchise-tilbud lige nu.

Sundhed karriere agenter giver sundhedstjenesteydere med unikke beskæftigelse placering tjenester via uafhængige kanaler. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $27,900.

Ret i hjemmet er en virksomhed, der tilbyder i hjemmeplejen og bistand og er dedikeret til at forbedre livskvaliteten for sine kunder. Kapitalkrav til at investere er $50,000 – $60.000.

FranNet er verdens største netværk af konsulenter, franchise. Konsulenterne på FranNet hjælpe nye franchisetagere med hvert trin for at oprette deres egen franchise forretning. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $30.000.

Altoids Ò gum sælges fra designer slik maskiner. Du kan eje disse gum dispensere franchising lejlighed. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $16.000.

Kost Center er reklame, det er ideelt for den kvindelige iværksætter befolkning. De er en leder i vægttabet branchen. Kapitalkrav til at investere er $29,292 – $55,374.

Mathnasium er et uddannelsescenter, der fokuserer udelukkende på at forbedre elevernes matematiske færdigheder. Kapitalkrav til at investere er $41,000 – $65,200.

Vendstar automat sælger til personer, der er interesserede i forretningsmæssige muligheder. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er 2.500 $ – $25.000 afhængigt af hvor mange maskiner du ønsker at eje og drive.

Ace Hardware har været i branchen i mere end otte årtier og er stadig på listen hot franchise muligheder. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $150.000.

Beskytte malere tilbyder maleri til bolig og let erhvervskunder. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $38.000 – $44,250.

Discount kasser, Inc. forsyninger flytter leverer og kasser til mennesker, der er på vej. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $15.000.

Clix er en unik detail portræt og på placering digital fotografering event company. Kapitalkravet skulle investere er $237,000 – $298-000.

Ubuildit hjælper ejer-bygherrer til at fuldføre deres selvforvaltende nybyggeri eller betydelig remodel projekt. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $100.000 – $225.000.

SmartBox er en transportabel opbevaring selskab svarer til BÆLG. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $350.000, og du skal eje 5 enheder.

360 graders Solutions LLC tilbyder workshops, lederuddannelse og udvikling tilbyder virksomhedsrådgivning. Det kapitalkrav, der er nødvendige for at investere er $10.000-$25.000.

Der er naturligvis franchise muligheder derude, der vil passe dine færdigheder, interesser, lidenskaber og budget. Tænk på McDonalds og Burger King og andre restaurant franchise succes. Hvis du er interesseret i at blive din egen chef, og at tjene penge til dig selv, så måske at eje en franchise er for dig.