For nylig vedtaget af Kongressen, vil konkurs misbrug forebyggelse og Consumer Protection Act 2005 kræve folk, der arkivering konkurs først underkastes obligatorisk kredit rådgivning.

Dette er sandsynligvis ikke en dårlig idé; efter alt, mange mennesker med problem gæld sandsynligvis kunne drage fordel af kredit rådgivning. En god kredit rådgiver kan hjælpe kunderne med problem gæld i oprettelse af en tilbagebetaling tidsplan, at skabe en personlig budget og lære hvordan du undgå gæld og kredit problemer i fremtiden.

Problemet er, at med de anslåede en og en halv million ekstra personer, der søger kredit rådgivning hvert år, utvivlsomt vil være mere kredit “rådgivere” på markedet, og mange af dem er kun interesseret i høster enorme profitter på bekostning af deres klienter. Der er allerede en række kredit rådgivning virksomheder arbejder i marketplace der reklamerer sig selv som “nonprofit”, når de faktisk er tæt knyttet til for-profit Gæld konsolidering selskaber. Disse agenturer vil kraftigt opfordre deres kunder at konsolidere gæld gennem deres partner selskab, og resultatet kan være en langfristet lån for den klient, der hjælper dem ikke på alle, men høster enorme profitter for konsolidering firma. Hvordan kan nogen, der oprigtigt søger legitime, god kredit rådgivning vælger en rådgivning agenturet klogt?

Rådgivere bør lytte. Hvis de begynder at pitche en løsning til dig i løbet af de første femten minutter du er der, skal du være mistænkelig. En kredit rådgiver bør indsamling af oplysninger om dig for at afgøre, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. De kan umuligt vide hvordan man kan hjælpe, hvis de ikke forstår dit problem. Medmindre selvfølgelig, de er ligeglade om dit problem og kun ønsker at sælge generiske “løsninger”.

Pas på firmaer, som ønsker overdrevne gebyrer op foran. Være særligt på vagt over for nonprofit-agenturer, der beder om gebyrer eller “frivillige bidrag” eller nonprofit-agenturer, der fortæller dig, at de ikke kan hjælpe dig, hvis du ikke betaler et gebyr på forhånd.

Pas på firmaer, som beder om en betragtelig gebyr at få en kopi af din kredit rapport. Sådanne agenturer bør kunne få deres betænkning uden beregning, og du har ret til én rapport pr. år gratis.

Nogle gange, er konkurs uundgåelig. Pas på hvis agenturet ikke nævne konkurs på alle, eller hvis de skifte emne, hvis du opdrage emnet. Gæld consoldators kan ikke gøre nogen penge på konkurssager, men nogle gange, det er din eneste mulighed.

Shoppe rundt. Tale til flere forskellige agenturer og sammenligne, hvad de fortæller dig. Ethvert agentur, der adskiller sig markant fra hvad andre agenturer fortæller du bør formentlig undgås.

Tjekke med din lokale Better Business Bureau, og spørge, hvis de har haft nogen klager over agenturet.

Pas på firmaer, som tilbyder hurtige løsninger til dine problemer. Du komme ikke ind i finansielle vanskeligheder natten over, og du vil ikke få ud af finansielle problemer natten over. Enhver kompetent gæld eller kredit rådgiver vil vide dette og vil uden tvivl fortælle dig at arbejde din vej ud af gælden tager tid.

Se Hvis agenturet tilhører National Foundation for kredit rådgivning eller Association af uafhængige Consumer Credit Counseling agenturer. Mange gør.

Ved at tage et par enkle forholdsregler før at indvilge i at arbejde med en kredit rådgiver, kan du spare dig selv en masse sorg og en masse penge senere.