Flere og flere virksomheder ser værdien af fotografering i at markedsføre deres forretning. Hjemmesider, html emails, visitkort, bannere. Scannere og andre digitale udstyr er HOT! Hvad har du brug at vide om emnet for fotografering til at drage fordel af fotos i din virksomhed?
Mange mindeværdige øjeblikke ville være tabt og længe glemt uden fotografering. Det mest vigtige ting at fotografering er lys. Kameraet er en præcis instrument til at opfange lys. Ordet betyder “camera” på Latin værelse. Navnet kamera kommer fra den første opfindelse mod erobre verden på film, camera obscura eller mørkt rum.
Denne opfindelse kom i 1300-tallet og blev anvendt af kunstnere som Da Vinci og Michelangelo til mere præcist henlede deres fag på papir. Opfindelsen af denne kasse gjort vejen for flere fremskridt i kameraer og fotografering.
Der er fem væsentlige elementer i kameraer, der muliggør fotografering. De er eksponering, brydning, flyet af fokus, vinkel og blænde. Eksponering er den tid et kamera lader filmen udsættes for lys. Brydning er bøjning af lys gennem objektiver på et kamera. Flyet af fokus er området hvor lys reformer en billede i filmen. Synsvinklen er den vinkel, der er oprettet på en linse, når du tager de to yderste punkter du kan se gennem en linse og afvige dem til den nøjagtige midten af linsen. Vinkel lavet bliver den vinkel, hvor kameraet kan tage billeder på. Blænden er mængden af lys en linse tillader ind i kameraet.
Camera obscura, som nævnt tidligere, var et stort rum med et lille hul hvor lys kunne passere. Udviklingen af camera obscura tog to spor. En af disse førte til enhedens bærbar boks, der var et tegneværktøj. I den 17 og 18 århundrede, blev mange kunstnere hjulpet ved brug af camera obscura.
I begyndelsen af 1800-tallet var camera obscura klar med ringe eller ingen ændring at acceptere et ark af lys følsomt materiale at blive fotografisk kamera. Andet sporet blev camera obscura værelse, en kombination af uddannelse og underholdning.
I 1800-tallet med forbedret linser, der kunne kaste større og skarpere billeder, blomstrede camera obscura ved havet og i områder med landskabelig skønhed.
Der er nu naturligvis langt mere praktiske måder at tage fotografier. Fra de traditionelle 35mm kameraer til de nyeste mobiltelefoner udstyret med digitale kameraer. Store, små, og alt andet du kan tænke på. Der er et kamera til at passe dine behov og livsstil, eller endda din farve præference. En verden af fotografering har bestemt vokset meget gennem årene. Under hensyntagen til dit forbrug, når du køber er nøglen til at investere i det rigtige udstyr.